LET OP!!!!
we hebben een weekje herfstvakantie!!! vanaf maandag 28 oktober nemen we u bestelling weer in behandeling!!!
Alta Badia
Product beschrijving
Alta Badia (Italiaanse bergkaas) is gemaakt van verse koemelk uit de Alpen. Deze melk wordt geselecteerd uit een aantal lokale melkerijen. Hierna rijpt de kaas ongeveer 6 maanden, dit zorgt voor een kaas met een lichtbruine rand die redelijk stevig van textuur is.
De Alta Badia dankt zijn naam aan een gelijknamig dorpje in Zuid-Tirol en heeft qua smaak en textuur wel wat weg van de Zwitserse kazen Appenzeller en Gruyère . Handig om te weten: deze kaas smelt ook erg goed.
De Alta Badia dankt zijn naam aan een gelijknamig dorpje in Zuid-Tirol en heeft qua smaak en textuur wel wat weg van de Zwitserse kazen Appenzeller en Gruyère . Handig om te weten: deze kaas smelt ook erg goed.
vanaf €6.90
-
+
Kenmerken
Smaak: mild pikant
Leeftijd: 6 maanden
Leeftijd: 6 maanden
Ingrediënten
Koemelk, zout, zuursel, vegetarisch stremsel